Weighbridge Office Canteen and Toilet Block

Weighbridge Office Canteen and Toilet Block - Pic 5

Our customer who operates a large metal recycling plant asked us to supply them with a 40′ ISO container conversion to be sited next to their weighbridge. The building needed to have added security and be air-conditioned.

The interior was lined in insulated, and subdivided into a toilet block (2 cubical supplied an fitted toilets with sinks and water heaters) and a main office with a canteen area.

The main office section windows which face out over the weighbridge were protected with a steel roller shutter, and security to the already high security steel personnel entrance doors was further enhanced by adding and grated steel doors with a high security lock box.

This was turnkey operation and the units was delivered reading to be used after connecting an external electrical supply.